İSTANBUL / ATAŞEHİR - Lemanana Anaokulu

Lemanana Anaokulu

Yeni Çamlıca Mah. Emirler Cad. No33 Ataşehir/İSTANBUL
Vizyon
Eğitim kalitede öncü konuma gelerek personelimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, ilimizde tanınan, bölgemizde ve ilçemizde en çok tercih edilen okul öncesi eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Biz, bütün çocuklarımızın; Atatürk ilkelerine bağlı, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, psikomotor, özbakım, sosyal, bilişsel, dil becerileri, duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişimlerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
BEYAZ BAYRAK (2020),eTwinning ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ(2022-2023)
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Sabah: 7:30 - 12:30 Öğlen: 13:00 - 18:00
Ulaşım
320 İle Üsküdar,Ümraniye ve Dudullu çevresinden,19 T 19 Y ile Kadıköy ve çevresinden 133 F ile Maltepeden 320 A ile de Üsküdar ve Sultanbeyli tarafından okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Ataşehir dolmuşları ile de okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ataşehir İlçe Merkezine 3,5 km uzaklıkta İstanbul İl Merkezine ise 25 km uzaklıktadır.
Tenis
Kodlama Atölyesi,Minik Tema Projesi
Proje Çalışmaları
BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU, OKULUM TEMİZ, E-TWİNNİNG(Atölye Kuşağı,Çamurdan Oyunlarım,Kutumdan Oyun Çıktı,Doğada Matematik,Sanatın Doğa Hali,Ritmi Dinle) ,DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ,ATATÜRK´E VEFA VALİZİ
Okulumuzda İngilizce ve Robotik Kodlama Eğitimi verilmektedir.