İSTANBUL / ATAŞEHİR - Lemanana Anaokulu

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ

Şbt

Öğrencilerimiz için eğitim-öğretim süreçlerini daha verimli bir şekilde yürütebilmek amacıyla yarıyıl tatilinde okulumuzda bazı değişiklikler gerçekleştirdik. Okulumuza katılan yeni alanlarla birlikte güçlenerek eğitim vermeye devam ediyoruz. Bu değişim sürecine katkı sağlayan tüm öğretmenlerimiz ve personellerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Lemanana Anaokulu ailesi olarak çocuklarımız için en iyisini yapabilmek amacıyla çabalamaya devam ediyoruz. Bu dönem itibariyle başlatacağımız STEM-A ve Temel Robotik Kodlama eğitimlerinin gerçekleştirileceği Robotik Kodlama ve Sanat Atölyesi düzenlenerek derslerde kullanıma hazır hale getirilmiş, atölyemize emektar çalışanımız Sayın Ahmet AKTAŞ’ın ismi verilmiştir. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyerek atölyemizi oluşturmamıza büyük katkılar sunan; tüm öğretmen ve personellerimize, Türk Henkel Yapıştırıcı Teknolojileri ekibine, Sayın Kayahan Kemal ÇELİK ve değerli babası Sayın Aşkın ÇELİK’e, kurulum aşamasında fikirleriyle bizlere ilham veren BTE Derneği’ne teşekkür ederiz.

ATATÜRK'E VEFA PROJESİ KAPSAMINDA VALİZİMİZ OKULUMUZA GELDİ

MİNİK TEMA PROJE OKULU

CANIM ÜLKEM PROJEMİZ

Öğrencilerimizin kendi kültürleri hakkında görerek yaşayarak bilgi sahibi olmalarını amaçlayan projemiz başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

LİSTEN TO THE RHYTHM eTwinning PROJEMİZ

2023 -2024 Eğitim öğretim yılında da okulumuz öğretmenleri Çiğdem Çeçen ve Pınar Akgül liderliğinde  eTwinning Projelerine devam ediyoruz.

Ekm

Değerli Velilerimiz 2023-2024 Eğitim yılı Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı yapılacaktır.